dijous, 16 de novembre del 2017

1r amic lector

Poques coses de l'escola ens agraden tant com fer l'amic lector.
És fantàstic veure com llegeixen junts!!!





La trencada

Com cada any celebrem la trencada de fruits secs. Aquesta vegada hem anat caminat fins la torre de la Sal Rossa, quasi res.
Estem en forma!!!













Aquari Cap Blanc

La primera sortida d'aquest curs ha estat genial. Hem visitat l'aquari de Cap Blanc (Sant Antoni) i després hem anat a jugar a la platja.
Un dia fantàstic!!!








En grup, molt millor!!!

Com ja sabeu, la classe de 3r A estem estudiant la mar. Hem fet un treball en grup sobre la Posidònia.
Les fotos demostren que ens encanta treballar amb els companys!!!
 





diumenge, 29 d’octubre del 2017

Informació sortides

Dilluns i dimarts d'aquesta setmana realitzarem dues sortides molt interessants i divertides: dilluns a l'Aquàrium i dimarts a celebrar "La trencada". 
 
En les dues sortides ens acompanyaran alguns familiars dels alumnes. Per això, per garantir un bon funcionament de les diferents activitats, és important que els familiars acompanyants tinguin en compte els següents aspectes considerats pel claustre del centre: 
  • En tot moment s'hauran de seguir les directrius donades pel mestre/a.
  • Sempre es tindrà cura del grup d'alumnes en general i no del seu fill/a en particular. Penseu que el vostre suport és fonamental per garantir la seguretat i acompanyament de tot el grup.
  • Davant un conflicte, mal comportament d'un infant... serà el mestre/a l'encarregat de prendre les mesures adients per solucionar-ho.
  • En cap cas està permès fer fotos del grup o alumnes, així com difondre-les a cap mitjà (whatsApp, Facebook...). El centre ha de garantir el compliment de la normativa dels drets d'imatge del nostre alumnat. El tutor/a, mestre/a serà l'encarregat de fer les fotografies pertinents per penjar al bloc...
  • Durant tota l'excursió no està permès fumar ni ingerir begudes alcohòliques en presència dels menors. S'ha de donar exemple d'hàbits de vida saludable.
  • Es tindrà especial cura amb el llenguatge verbal que s'utilitza davant els infants, evitant paraules malsonants i paraulotes.
Moltes gràcies
 


dijous, 19 d’octubre del 2017

Cuentos tradicionales

Hoy en clase de Lengua hemos trabajado el cuento tradicional de "Caperucita roja", tanto por escrito como a través de un vídeo.

Haciendo clic en la imagen podemos ver el vídeo del cuento y así poder encontrar las diferencias entre los dos: entre el cuento escrito y el cuento audiovisual.

¡Recuerda anotar las diferencias en tu libreta!


dimecres, 21 de juny del 2017

Acampada

Bon dia famílies!!!
Hem passat una tarda genial. Estam preparats per anar a la platja.

dijous, 8 de juny del 2017

VISITA A LA NECRÒPOLIS.

Avui hem anat a la Necrópolis des Puig des Molins. Primer hem realitzat una activitat plàstica de la prehistòria i després hem vist els hipogeus.